BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Followers

pegunjung blog

May 21, 2011

MSSM 2011


nie aku rse event terbesar dlm sejarah kadet polis skolah aku^^ mule2 ingat  MSSM nie biase2 je maleh nk masuk la hati x ikhlas nk join  hehe , sbab cikgu sembang xde pe2 ganjaran rope2 nye dpt 10 hingit, sijil malaysia, ngan t-shirt kuning my paberet colour^^ haha.   berbaloi la jugak kan dpt tgk free2 bunga api hihi,tp mse nk balik tu sakit hati betol laaa bas smpai lmbat ke mane tah drebar tu merayap bes sngat ke ipoh nie? jln yang kalsom je aku rse yg hidup kat ipoh mlm2 bute nie hihi..dh tu jela cite smlm dan smlm sejarah untuk hari ini dan esok. peace (V)

                  
                                     

0 comments: