BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Followers

pegunjung blog

May 27, 2011

holiday

yeahhhh, cuti semester ke-2 dah bermula , tadi last day skolah  rmai yg x dtg xsabo2 nk cutie sngat , rugi pulakkk x dtg last2 day hari persekolahan niey , bole say hai2 bye2 kat membe2 ^^ , tp holiday nie jadual penuhhh sngat mcam bukan holiday dahhh . yelahhh nme punn taun spm kan msti busy bukan nk spm la nme nye kalo xbusy . bersusun jadual aku dr minggu 1 smpai laa nk bukak skolah . esk cousin aku bertunang kat banting terpakselahh turun pdang . cuti nie bukan nk release tension menembah tension adelahhh dgn folio keje kursus addmaths+akaun yg gilee tuu hishhhh .hmmm ok la aku nk tgk naruto bye2^^
ckp psal seminar cikgu meor ade buad seminar dye kate anugerah yg d turunkan oleh allah ,hmmm mmg betol sngat lah tu hage punn murah je 10 hingit, kalo nk pegy seminar yg berbayar xterbaya mahalnye ishhh beruntung btol bdak2 acs taun niey^^ thanks alot to MR.MEOR!

0 comments: