BLOGGER TEMPLATES AND Tagged Layouts »

Followers

pegunjung blog

January 30, 2011

cErita rEmaja zaman sEkarang

haha nme dye anis , pnggil pun anis gak, aku 1 tuisyen dgan dye niey mse form 4 satu klass, ntahh mcam mne aku baek  dgan dye slalu msj2 pulakk bile jumpe xnk tego malu2 pulakk  aku laa yg malu2 kucing ha ha, aku ngan dye niey kwan baek je kot tapi mungkin aku dahh ehem ehem xD hahah, ok la dye nie mcam mne boleh aku minat entah laaa tapi yang penting dye baekk!! oh ok sape2 pun boleh minat dye tapi aku haha , dye sekolah mgs ipoh aku acs ipoh haha ade jodoh, nme bapak punn sme jea mr,zulkifli yg hensem^^ aku appriaciate beli dye kasi kuih raye kat aku last year bangge gile  haha, kelam je aku, haha kalo anis bce niey ok nk komen ape2 komen laaa saye x kisah hihihhh, tapi dah mintak permission dlu hehe, ok smpai di sini jelaaa cite2 kisah2 dye niey, peaceeeee(V)






Gratisan Musik
                                                                                            













mse niey aku ngan kezen2 aku pegy padang besa beli2 barang haha bess gak, kopak duet aku dibuat nye, tapi niey la kezen2 aku yg happy go lucky gileee! btw nasi ayam niey sedapp gile!!!




arsenal

chelsea
manchester united



                                                                                                                                                                              

0 comments: